Armoury Crate programı bilgisayarı kastırıyor ve silinmiyor

carlosgardel

Acemi Er
PC Puan
0
Armoury Crate programını yüklemiştim mouse için DPI ve RGB ayarlarını yapmak için programı indirdikten sonra oynadığım oyunların hepsinde FPS düşmesi takılma vs. gibi sorunlar meydana geldi. Sildim ben de ama sorun düzelmedi. Hala daha güç planını değiştirmişti yükseğe aldım ama sorun hala devam ediyor. Format dışında yapabileceğim başka bir çözüm var mı?

Seninle aynı sorunu yaşayanlar oldu daha önceden de tek çözüm yolları Windows'u sıfırlamaktı

Armoury Crate o kadar sıkıntılı bir program

Büyük ihtimal tam anlamıyla silinmedi sende de. İçinde gelen bazı programlar hala kurulu olabilir, yükleme konumundan kontrol et.

Güncel Armoury Crate programını kur > Görev yöneticisinden kurulan programların çalışmasını durdur > Daha sonra Denetim Masasındaki program kaldır bölümünden tek tek bu programları kaldır

Kaldırılmazsa sorun devam ederse bilgisayarı güvenli modda açarak deneyebilirsin

Başka çözüm bulursam yazarım, sende yaptığın şeyler varsa onları yaz.

Ek olarak başlata Hizmetler yaz gir orada ASUS'a ait bir şey varsa durdur öyle silmeyi dene.

Anakartın yazılım indirme bölümünde Armoury Crate Uninstall Tool aracı var bununla silmeyi dene.
Denediysen bilgisayarı güvenli modda açarak silmeyi tekrar dene.

Genel bir sorun bu hala devam etmesi sinir bozucu. Bende zamanında aynı sorunu yaşamıştım. Silmeme rağmen sağ tıkta hala gözüküyordu, ne yapsam düzelmemişti.

Armoury Crate Uninstall Tool aracını indirdikten sonra klasöre çıkart sağ tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır de.

Microsoft Store uygulamasını aç, sol altta kitaplık var oraya tıkla, orada ASUS'a ait şeyleri silmeyi dene.

Geri