Gönderim İnceleniyor
Bilgilerinizi inceleyeceğiz ve 24 saat içinde sizinle iletişime geçeceğiz.
Lütfen fatura bilgilerinizi doğrulayana kadar yeni Amazon hesapları oluşturmayın. Verdiğiniz yeni siparişler gecikebilir veya iptal edilebilir.
Gibi bir uyarı geldi. Sizce neden ban yemişimdir şu an ne yapmam gerekir.
Not: Ekran kartı satın almak istedim, bilgilerimi doğru ve tutarlı girdim. Benden bu işlemin şüpheli olduğunu ve doğrulama için belge istediler, mailime gelen bilgilendirme içeren faturayı attım ve büyük ihtimalle olumlu bir şey olmayacak Nasıl bir yol izlemem gerekirdi, ve bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
Not 2: Gelen ilk uyarı metni:
Merhaba,
Amazon hesabınızda olağandışı ödeme etkinliği tespit ettik. Güvenliğiniz için hesabınızı geçici olarak askıya aldık ve bekleyen siparişleri veya abonelikleri de beklemeye aldık.
Ödeme bilgilerinizi 72 saat içinde onaylayamazsak bekleyen siparişleriniz iptal edilecektir. Son işlemde kullanılan ödeme yönteminin yetkili sahibi olduğunuzu onaylayana kadar hesabınız askıda kalacaktır.
Hesabınıza erişimi geri yüklemek için oturum açın ve ekrandaki talimatları izleyin. Gerekli bilgileri sağladıktan sonra, inceleyeceğiz ve 24 saat içinde yanıt vereceğiz.
Bunun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Bir satıcı hesabınız varsa, onu kullanamayacağınızı lütfen unutmayın. Satıcı hesabınızla ilgili, Amazon Lojistik envanteri veya sipariş karşılama gibi sorularınız varsa, lütfen Satıcı Desteği ile iletişime geçin.
İçtenlikle,
hesap uzmanı