Aliexpress Bilgisayar Toplama (17 Şubat 2021)

cagriji

Orgeneral
Yönetici
Kurucu
PC Puan
14,895

Merhaba arkadaşlar, Aliexpress'den bilgisayar toplamayı merak edenler için çok güzel bir sistem oluşturdum. Türkiye'de sadece bir adet işlemci almaktansa Aliexpress'den İşlemci + Anakart + Ram alabiliyorsunuz. E5 2630L V3 8 çekirdek 16 izlek bir işlemci. Bu işlemci örneğin video editleyen biriyseniz fiyat performansta size ilaç gibi gelecektir.

Sistemden görüntü almak için ekran kartı almak zorundasınız. Ekran kartı tercihini size bırakıyorum. Benim tavsiyem GTX 1650 Super veya RX 5500 XT. Kasayı güç kaynağını güzel seçmeye özen gösterdim. Siz isterseniz oradan da fiyat kırabilirsiniz.

İşlemci & Anakart & Ram Set

aliexpress-pc-toplama-rehberi-pc-hastalari-bilgisayar-forumu.jpg

E5 2630L V3 İşlemci & Kllisre X99 Anakart & Kllisre 2x8 16 GB 2666 MHz Ram = 1030 TL = TIKLA

Türkiye'den Alınacaklar

SSD:
Hikvision C100 240 GB SSD = 229 TL = TIKLA

Kasa: Sharkoon RGB-LIT-200 = 371 TL = TIKLA

Güç Kaynağı: Cougar XTC 500W 80+ = 321 TL = TIKLA

İşlemci Soğutucu: Raijintek AIDOS 4 = 199 TL = TIKLA

Toplam Fiyat: 2150 TL + Tahmini 100 TL Vergi (17.02.2021)

Not: Aliexpress'den aldığınız ürünlerde garanti olmaz. Aldığınız ürünlerin paketlerini video eşliğinde açın ki yanlış ürün gelirse kanıtınız olsun.

Bakacağız güvenilir mi kendimi feda edeceğim :)
Ekran kartı için hiç iyi şeyler söylemiyorlar :)
Hem gönderene mesaj atıp video iste , hem de ürünü açarken video kaydet.
Ürün iade edip para iadesi isteyen soyguncular yüzünden adamlar politikalarını değiştirdi.
Bol şanslar dilerim

Ekran kartı için hiç iyi şeyler söylemiyorlar :)
Hem gönderene mesaj atıp video iste , hem de ürünü açarken video kaydet.
Ürün iade edip para iadesi isteyen soyguncular yüzünden adamlar politikalarını değiştirdi.
Bol şanslar dilerim
Aynen dediğin gibi abi, video altında kutusundan çıkartıp test edeceksin ki kanıt olsun. Aliexpress direk iade yapıyor satıcıyı dinlemeyip.

Geri