Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berkant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 1,591

Berkant

Astsubay Kıdemli Üstçavuş
PC Puan
31
Aralarında ki farklar nelerdir ?
instagram için reels videolar yapmak için kullanıcam. Bir kaç kurgu montaj dahil...

Burada güzel anlatmış. Video kurgu için ben Movavi Video Suite 2021 kullanıyorum Steam'dan aldım. 100 lira falandı.

Son düzenleme:

Premiere Pro​

karar kıldım çünkü genel olarak video kesmek ve birleştirmek + olarak ses düzeylerinde oynama yapacağım işime daha çok yarayacaktır.
Öğrendiğim bilgilerle size yardımcı olmaya çalışacağım :D

Dersini alıyorum After Effectin. AE ile 0dan objeler yaratabilirsin 0dan video yapabilirsin. Muhtemelen AP de aynı işlemi yapıyordur ama bildiğim kadarıyla ana işlevi olan bi videoyu montajlayıp kurgulamak. AE kullanabilirsen AP çerez gibi gelir

Premiere Pro​

karar kıldım çünkü genel olarak video kesmek ve birleştirmek + olarak ses düzeylerinde oynama yapacağım işime daha çok yarayacaktır.
Öğrendiğim bilgilerle size yardımcı olmaya çalışacağım :D
evet sadece kendi işine odaklanmak istiyorsan premiere işini daha iyi görecektir doğru seçim

Dersini alıyorum After Effectin. AE ile 0dan objeler yaratabilirsin 0dan video yapabilirsin. Muhtemelen AP de aynı işlemi yapıyordur ama bildiğim kadarıyla ana işlevi olan bi videoyu montajlayıp kurgulamak. AE kullanabilirsen AP çerez gibi gelir
Sıfırdan video değil de ufak tefek instagram için reels videolar, birkaç video editleri kesme ve birleştirme işlemleri gibi ufak çaplı işler yapmak istiyorum. bu yüzden AP seçimi yaptım. Teşekkürler ilginiz için

Geri