ACİL !!! isdone dll hatası

TomSawyerrr

Onbaşı
PC Puan
14
Oyun kurulumu yaparken isdone.dll hatası alıyordum. bende internetten bu dosyayı indirip system 32 wow64 e falan attım sonra cmd yi yönetici olarak açıp internetteki kodları yazınca bu çıkıyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Antivirüs programlarını (Windows Defender dahil devre dışı bırak)

Başlata tıkla Komut İstemi yaz sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır de. Alttaki komutları sırayla uygula ?

Regsvr32 C:\Windows\System32\Msxml.dll

SFC /SCANNOW

ben de biraz baktım pek bilgim yok buna ek olarak directx sürümünü güncellemeyi deneyebilirsin ama muhtemel çözüm yukarıdakidir diye düşünüyorum

Başlata tıkla Komut İstemi yaz sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır de. Alttaki komutları sırayla uygula ?

Regsvr32 C:\Windows\System32\Msxml.dll

SFC /SCANNOW
ilk üstteki komutu yazdığımda aynı hatayı verdi ikincisini yazdığımda resimdeki giri devam etti bu arada yönetici olarak çalıştırıyorum. cevapladığın için teşekkürler.
Ekran Alıntısı.PNG

Ben bu sorunu çözemedim , ne yaptıysam olmadı. Dll , chkdsk , xmp dahil .
Hazır içerisinde bir şey yokken sıfırdan kurulum yapayım diyorum.
Bu sorun windowsun kendisiyle mi alakalı , yoksa kurulum ve uyumlulukta yanlışlık yapmış olabilir miyim ?
Şu haliyle bile bilgisayar aşırı kasıyor.

Hazır içinde birşey yokken sıfırdan kurulum yap, sonucu yaz abi.

Kurulum USB hazırlama ?

Hazır içinde birşey yokken sıfırdan kurulum yap, sonucu yaz abi.

Kurulum USB hazırlama ?
Bununla kurmuştum daha önce :)
Dll hatasını şöyle hallettim, direk virtual drive ile kurulumu başlatıyordum. Şimdi önce rardan çıkartıp, ardından kurulum yaptım. Kurulmayan 3 oyunda açıldı :)
Ama kasma işini halledemedim. Ekran kartının driverlarini pcden bagimsiz deneyeceğim şimdi . (y)

Dediğim gibi çıktı.
Kart miningten gelme olduğu için yeni bios flaşladım önce. Ardından AMD sitesinden yüklediğim en son sürüm driveri kaldırdım. Bir önceki 20.4 versiyona gectim. Şimdilik problem gözükmüyor :)
Dll hatasi tekrar etti bu arada. Etmeye de devam ediyor. İndirdiğim torrentlerin hash kayıtlarına bakacağım şimdi , doğru mu inmiş diye .
Snowrunner ,wolcen lords of mayhem , warhammer Chaosbane sorunsuz kuruldu bu arada
Saygılarımla

Dediğim gibi çıktı.
Kart miningten gelme olduğu için yeni bios flaşladım önce. Ardından AMD sitesinden yüklediğim en son sürüm driveri kaldırdım. Bir önceki 20.4 versiyona gectim. Şimdilik problem gözükmüyor :)
Dll hatasi tekrar etti bu arada. Etmeye de devam ediyor. İndirdiğim torrentlerin hash kayıtlarına bakacağım şimdi , doğru mu inmiş diye .
Snowrunner ,wolcen lords of mayhem , warhammer Chaosbane sorunsuz kuruldu bu arada
Saygılarımla
Korsan oyunlar hep genelde hatalar ile doludur :) keşke önceden baksaydınız.

Korsan oyunlar hep genelde hatalar ile doludur :) keşke önceden baksaydınız.
Onlarca oyun oynadım , hiçbir oyunu demosunu oynamadan , ya da torrentten indirip oynamadan almam.
Mesela Wolcen'i aldım şimdi . Pagan : Abcent Gods kesinlikle almam diyordum onu da çok beğendim alacağım :)
Warhammer'ı alacağım diyordum , artık elimi sürmem . Çoktan sildim .
Hata olur , bu göze alınabilecek bi risk .
Hatta yönetim izin verirse bu konuda yardımcı olmak isterim arkadaşlara . ( Ayrı bir konuda )
Hepinize yardımlarınız için teşekkürler
Saygılar

Geri