Gayet normal ürüne göre değerler30GB'ı D'de. Asıl yoğunluğun olduğu yer C Diski ve sonuçları bu şekilde.
500 okuma ve yazma olmasi gerekmiyor mu? İlk aldığımda da aynı şekildeydi.Gayet normal ürüne göre değerler
Program çokta doğru değer vermiyor ama yazma hızı biraz düşük.Hep aynı değerlerimi veriyor500 okuma ve yazma olmasi gerekmiyor mu? İlk aldığımda da aynı şekildeydi.
Samsung 870 EVO değerleri normal mi?
Dostlar selamlar. 2 gün önce Samsung 870 EVO siparişi vermiştim ve bugün geldi. Taktım ve hemen bir hız testi yaptım. Değerler normal mi? Ve SSD'yi taktıktan sonra bir cızırtı sesi gelmeye başladı arkadaşlar, bu ses normal midir acaba?www.technopat.net
Kendi yazılımı ile test sonucu bu da:Program çokta doğru değer vermiyor ama yazma hızı biraz düşük.Hep aynı değerlerimi veriyor
Kendi yazılımı ile test sonucu bu da:
Ama ilk alındığında da aynı şekildeydi hızlarıÇokta anormal bir şey yok. Kapasite bu kadar dolunca tüm SSD'ler yavaşlıyor. Önemli olan okuma hızının düşmemesi.
Kapasiteyi azaltırsan hızlandığını göreceksin. Dolduğu için adını unuttuğum bir özellik var onu kapatmış olmalı, o özellik kapanınca yanlış hatırlamıyorsam 300 MB/s kadar düşüyordu hızlar eski seride.
Ben 870 EVO 250 GB test ettim iki değer de 500 üstündeydi. Dediğin gibiyse bir sıkıntı var.Ama ilk alındığında da aynı şekildeydi hızları![]()
Yazmanın düşük olması nelere sebep olur, yazmayla neler yapıyoruz?Ben 870 EVO 250 GB test ettim iki değer de 500 üstündeydi. Dediğin gibiyse bir sıkıntı var.
Windows kurarken yazma yaparsın. Daha sonra bilgisayarı her açışta okuma işlemi yaparsın.Yazmanın düşük olması nelere sebep olur, yazmayla neler yapıyoruz?