300 Liraya mouse önerisi.

PC Puan Nedir? Nasıl Kazanılır?

yesososo

Astsubay Kıdemli Başçavuş
PC Puan
29
Katar Pro ucuz olmasına rağmen yine de yukarıdaki Razer'lardan iyi midir?

cagriji

Orgeneral
Yönetici
Kurucu
PC Puan
1,354,211
Şuan kablolu bir mouse almak istesem listemin başında Razer Viper Mini var. Tuşlar tepkili. Sensörüde çok iyi.

G3N

Onbaşı
PC Puan
25
ileri düzey oyun oynamayı düşünüyorsanız bütçeyi arttırıp
Glorious Model O alınabilir. O kadar çıkamam dersenizde.
Rival 3 alınabilir maalesef 300 civarındaki her mouse aynı seviyede gibi bişey oluyor bi tek 200 liraya
MX518 Legendary var HERO16K sensörlü eliniz büyükse alınabilir Olmazsa Corsair m55 alırsınız rahat edersiniz razer tavsiye etmem.

Son düzenleme:

yesososo

Astsubay Kıdemli Başçavuş
PC Puan
29
ileri düzey oyun oynamayı düşünüyorsanız bütçeyi arttırıp
Glorious Model O alınabilir. O kadar çıkamam dersenizde.
Rival 3 alınabilir maalesef 300 civarındaki her mouse aynı seviyede gibi bişey oluyor bi tek 200 liraya
MX518 Legendary var HERO16K sensörlü eliniz büyükse alınabilir Olmazsa Corsair m55 alırsınız rahat edersiniz razer tavsiye etmem.
Şuan kablolu bir mouse almak istesem listemin başında Razer Viper Mini var. Tuşlar tepkili. Sensörüde çok iyi.
Cevaplar için teşekkürler.

Ertem

Er
PC Puan
7
Boyutuna, şekline göre tercih edebilirsin. Benim elime Razer Viper Mini uygun olduğunu düşünüyorum, o yüzden bunu seçerim.
Şuan biraz kararsızım, 3 tane mouse arasında kaldım. Razer Viper Mini, Razer Deathadder v2 mini, Razer Deathadder Essential. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Elim çok fazla büyük değil hatta şuan viper mini den daha küçük bir mouse kullanıyorum ve rahatım, boyutu rahatsız etmiyor. Ama bi tık büyük olsa fena olmaz. Hangisini seçmeliyim sizce?

cagriji

Orgeneral
Yönetici
Kurucu
PC Puan
1,354,211
Razer Deathadder v2 mini alabilirsin o zaman. İçinden yanlış hatırlamıyorsam kauçuk bantlar çıkıyor onlarla efsane oluyor. Fakat güvenilir satıcıdan al bazılarında çıkmamış o bantlar.

Bende Razer Atheris kullanıyorum, oldukça memnunum. Başka markaya geçeceğimi hiç sanmıyorum.

Ertem

Er
PC Puan
7
Razer Deathadder v2 mini alabilirsin o zaman. İçinden yanlış hatırlamıyorsam kauçuk bantlar çıkıyor onlarla efsane oluyor. Fakat güvenilir satıcıdan al bazılarında çıkmamış o bantlar.

Bende Razer Atheris kullanıyorum, oldukça memnunum. Başka markaya geçeceğimi hiç sanmıyorum.
İnternetten biraz boyut karşılaştırmalarına baktım sanırım Viper Mini'yi alacağım. Teşekkürler.