Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
veya
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
veya
katar pro düşündük ama sizce 300 liraya alınabilir en iyi mouse nedir?
ileri düzey oyun oynamayı düşünüyorsanız bütçeyi arttırıp
Glorious Model O alınabilir. O kadar çıkamam dersenizde.
Rival 3 alınabilir maalesef 300 civarındaki her mouse aynı seviyede gibi bişey oluyor bi tek 200 liraya
MX518 Legendary var HERO16K sensörlü eliniz büyükse alınabilir Olmazsa Corsair m55 alırsınız rahat edersiniz razer tavsiye etmem.
Cevaplar için teşekkürler.Şuan kablolu bir mouse almak istesem listemin başında Razer Viper Mini var. Tuşlar tepkili. Sensörüde çok iyi.
Razer Deathhadder v2 mini ile karşılaştırmak istesek hangisi dersiniz.Şuan kablolu bir mouse almak istesem listemin başında Razer Viper Mini var. Tuşlar tepkili. Sensörüde çok iyi.
Boyutuna, şekline göre tercih edebilirsin. Benim elime Razer Viper Mini uygun olduğunu düşünüyorum, o yüzden bunu seçerim.Razer Deathhadder v2 mini ile karşılaştırmak istesek hangisi dersiniz.
Şuan biraz kararsızım, 3 tane mouse arasında kaldım. Razer Viper Mini, Razer Deathadder v2 mini, Razer Deathadder Essential. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Elim çok fazla büyük değil hatta şuan viper mini den daha küçük bir mouse kullanıyorum ve rahatım, boyutu rahatsız etmiyor. Ama bi tık büyük olsa fena olmaz. Hangisini seçmeliyim sizce?Boyutuna, şekline göre tercih edebilirsin. Benim elime Razer Viper Mini uygun olduğunu düşünüyorum, o yüzden bunu seçerim.
İnternetten biraz boyut karşılaştırmalarına baktım sanırım Viper Mini'yi alacağım. Teşekkürler.Razer Deathadder v2 mini alabilirsin o zaman. İçinden yanlış hatırlamıyorsam kauçuk bantlar çıkıyor onlarla efsane oluyor. Fakat güvenilir satıcıdan al bazılarında çıkmamış o bantlar.
Bende Razer Atheris kullanıyorum, oldukça memnunum. Başka markaya geçeceğimi hiç sanmıyorum.
A90'dan hala üretilse ve satılsa kesinlikle bir yedek olarak alırdımBende Razer Atheris kullanıyorum, oldukça memnunum. Başka markaya geçeceğimi hiç sanmıyorum.
Bloody'den bahsediyorsun heralde? O farenin aynı kalıbından başka model üretilmişti.A90'dan hala üretilse ve satılsa kesinlikle bir yedek olarak alırdım
Genel olarak Razer kalıplarına çok benziyor ama alışkanlık meselesi gibi.Bloody'den bahsediyorsun heralde? O farenin aynı kalıbından başka model üretilmişti.