kanka klavye silinmeler oluyor mu? klavye çerçevesi olan klavye bilek koyarken iyi oluyor önerebileceğin var mı?299 liraya bana göre daha iyi alternatif yok. Bir çok mekanik klavye denesemde bu klavyeden bir türlü vazgeçemiyorum. Şimdi fiyatı düşmüş bir tane daha alacağım, yedekte dursun
Tuşların silinmesini fiyatına göre düşünecek olursak sağlam diyebilirim. Ama siliniyor belli bir süre sonra. W,S,A,D tuşları dışında diğer tuşların harflerinde sıkıntı yok 2 yıllık kullanımımda.kanka klavye silinmeler oluyor mu? klavye çerçevesi olan klavye bilek koyarken iyi oluyor önerebileceğin var mı?
bilek destekli klavye önerin olursa diye bekliyorum yoksa bu önerdigin bilek destek yok ama alirim ama bilek destekli klavye önerdigini muhakkak bekliyorum.Mouse pad büyük alırsan zaten bilek desteği aramayacaksın. Bence fiyatına göre güzel klavye listemizin ilk sırasında bu olmalı. Bulunca atarım başka öneri.
Alırken fiyat karşılaştırma sitelerine ve satış sitelerinde model numarasını yazarak fiyat araştırması yapmak lazım ben sana buradan al dersem mutlaka kontrol etmelisin. Anlık sürekli değişiyor. Mesela 800 liraya ürün görüyorum adama link atıyorum 1000 lira olmuş adam bana güvenip alıyor her seferinde hatırlatmak lazım. Bu yazıyı görenlerin aklında bulunsun
İster bilgisayarına bağla içinden çıkan kabloyu istersen telefon adaptörüne tak 5V'da çalışacaktır. Performans farkı olmaz.laptopun usb ile kullanmamak ile adaptör ile kullanmak arasindaki fark nedir? adaptor daha cok v oldugu icin mi daha laptop sogutucu fanli iyi calisiyor?
bilek destekli ve sayisal tus takimi olan klavye attigin listeye de baktim eyvallah. fakat bu fiyatlarda bilek destegi ve sayisal tus takimi bu fiyatlarda ozellikle bilek desteği az denecek kadar az mekanik klavye olarak bu yuzden mekanik hisli sordum fakat senin onerdigin k50 seçtim bilek desteği olmamasina rağmen .laptop sogutucu fanli da cok yardimci oldun bu klavye konusunda yardimci oldun fakat dark dk ac gk1000 force bu klavye baya seviyormussun onu anladimGünlerdir sana çok soru sormama rağmen ilgilendin önerilerde bulundun laptop sogutucu fanli ve klavye de senin onerdigini alacagim.İlgilendigin icin ve onerdiklerin icin tesekkur ederimSenin istediğin özelliklerde klavyelerin listesini atayım buradan kullanıcı yorumlarına göre kendin için en iyisini bulabilirsin. Benim önerim şuan senin bütçen için K50 Blue Switch.
Rica ederim aldıktan sonrada inceleme ve görüşlerini yazarsan almak isteyenlere güzel bir rehber olur. Şimdiden hayırlı olsun.bilek destekli ve sayisal tus takimi olan klavye attigin listeye de baktim eyvallah. fakat bu fiyatlarda bilek destegi ve sayisal tus takimi bu fiyatlarda ozellikle bilek desteği az denecek kadar az mekanik klavye olarak bu yuzden mekanik hisli sordum fakat senin onerdigin k50 seçtim bilek desteği olmamasina rağmen .laptop sogutucu fanli da cok yardimci oldun bu klavye konusunda yardimci oldun fakat dark dk ac gk1000 force bu klavye baya seviyormussun onu anladim .Günlerdir sana çok soru sormama rağmen ilgilendin önerilerde bulundun laptop sogutucu fanli ve klavye de senin onerdigini alacagim.İlgilendigin icin ve onerdiklerin icin tesekkur ederim
klavyenin red switch ve blue switch varRica ederim aldıktan sonrada inceleme ve görüşlerini yazarsan almak isteyenlere güzel bir rehber olur. Şimdiden hayırlı olsun.