300-500 lira arası klavye önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asaqer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asaqer

Er
PC Puan
4
Laptopuma takacağım CS oynamak için 300-500 lira arasında klavye arıyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

299 liraya bana göre daha iyi alternatif yok. Bir çok mekanik klavye denesemde bu klavyeden bir türlü vazgeçemiyorum. Şimdi fiyatı düşmüş bir tane daha alacağım, yedekte dursun :)

kanka klavye silinmeler oluyor mu? klavye çerçevesi olan klavye bilek koyarken iyi oluyor önerebileceğin var mı?

kanka klavye silinmeler oluyor mu? klavye çerçevesi olan klavye bilek koyarken iyi oluyor önerebileceğin var mı?
Tuşların silinmesini fiyatına göre düşünecek olursak sağlam diyebilirim. Ama siliniyor belli bir süre sonra. W,S,A,D tuşları dışında diğer tuşların harflerinde sıkıntı yok 2 yıllık kullanımımda.

Mouse Pad arıyorum diye açtığın konuna yazıcam birazdan bilek destekli klavye yerine büyük bir mouse pad almak bence çok daha mantıklı. Ben çok rahatsız oluyorum bilek desteği olunca.

Şuan benim kullandığım klavye bu fakat benim hoşuma gitmedi çünkü sürekli yanlış tuşlara basıyorum hızlı yazı yazarken özellikle. Bu ürünün mavi switch olanını almadığım için pişmanım. Güzel klavye fakat tuşları çok yumuşak bana gitmedi.

Bütçene göre önerebileceğim klavye bu. Üstteki iki üründe mekanik klavye. Membran klavye yerine üstteki ürünü almanı tavsiye ederim.

Bilek destegi ve sayisal tus takima alismisim. Mekanik hisli sayisal tus takimi olan az da olsa bilek destegi olan klavye arıyorum. Bu arada bana baya yardimci oldugun icin eyvallah.

Amazonda daha uyguna buldum senin attığını 700 lira bilek desteği yok ama hoşuma gitti bilek destekli klavye önerilerini bekliyorum. İçime sindi bu klavye destegi olmamasina ragmen.

Mouse pad büyük alırsan zaten bilek desteği aramayacaksın. Bence fiyatına göre güzel klavye listemizin ilk sırasında bu olmalı. Bulunca atarım başka öneri.

Alırken fiyat karşılaştırma sitelerine ve satış sitelerinde model numarasını yazarak fiyat araştırması yapmak lazım ben sana buradan al dersem mutlaka kontrol etmelisin. Anlık sürekli değişiyor. Mesela 800 liraya ürün görüyorum adama link atıyorum 1000 lira olmuş adam bana güvenip alıyor her seferinde hatırlatmak lazım. Bu yazıyı görenlerin aklında bulunsun :)

Mouse pad büyük alırsan zaten bilek desteği aramayacaksın. Bence fiyatına göre güzel klavye listemizin ilk sırasında bu olmalı. Bulunca atarım başka öneri.

Alırken fiyat karşılaştırma sitelerine ve satış sitelerinde model numarasını yazarak fiyat araştırması yapmak lazım ben sana buradan al dersem mutlaka kontrol etmelisin. Anlık sürekli değişiyor. Mesela 800 liraya ürün görüyorum adama link atıyorum 1000 lira olmuş adam bana güvenip alıyor her seferinde hatırlatmak lazım. Bu yazıyı görenlerin aklında bulunsun :)
bilek destekli klavye önerin olursa diye bekliyorum yoksa bu önerdigin bilek destek yok ama alirim ama bilek destekli klavye önerdigini muhakkak bekliyorum.

mousepad bunu alacagim
laptop sogutucu fanli seni onerdigini alacagim

bilek destekli klavye önerilerini de bekliyorum.

laptop sogutucu fanli da bir sey soracagim. bu sogutucular genelde 1 saat sonra isiniyormus frisby markasini kullananan biri yazmis kullandigin laptop sogutucu fanli da sizinde dikkatini ceken isinma problemi var mi? ben bu laptop sogutucu fanli adaptörle calistircam en az kac v olmasi gerekiyor bilgin var mi? 5v adaptorle daha iyi olur diye oneriler var sen ne dusunuyorsun?

Ben telefon adaptörüyle kullanıyordum soğutucuyu öyle bir ısınma sorunu v.s. yaşamadım hiç.

laptopun usb ile kullanmamak ile adaptör ile kullanmak arasindaki fark nedir? adaptor daha cok v oldugu icin mi daha laptop sogutucu fanli iyi calisiyor?

laptopun usb ile kullanmamak ile adaptör ile kullanmak arasindaki fark nedir? adaptor daha cok v oldugu icin mi daha laptop sogutucu fanli iyi calisiyor?
İster bilgisayarına bağla içinden çıkan kabloyu istersen telefon adaptörüne tak 5V'da çalışacaktır. Performans farkı olmaz.

Senin istediğin özelliklerde klavyelerin listesini atayım buradan kullanıcı yorumlarına göre kendin için en iyisini bulabilirsin. Benim önerim şuan senin bütçen için K50 Blue Switch.

bilek destekli ve sayisal tus takimi olan klavye attigin listeye de baktim eyvallah. fakat bu fiyatlarda bilek destegi ve sayisal tus takimi bu fiyatlarda ozellikle bilek desteği az denecek kadar az mekanik klavye olarak bu yuzden mekanik hisli sordum fakat senin onerdigin k50 seçtim bilek desteği olmamasina rağmen .laptop sogutucu fanli da cok yardimci oldun bu klavye konusunda yardimci oldun fakat dark dk ac gk1000 force bu klavye baya seviyormussun onu anladim😃Günlerdir sana çok soru sormama rağmen ilgilendin önerilerde bulundun laptop sogutucu fanli ve klavye de senin onerdigini alacagim.İlgilendigin icin ve onerdiklerin icin tesekkur ederim

bilek destekli ve sayisal tus takimi olan klavye attigin listeye de baktim eyvallah. fakat bu fiyatlarda bilek destegi ve sayisal tus takimi bu fiyatlarda ozellikle bilek desteği az denecek kadar az mekanik klavye olarak bu yuzden mekanik hisli sordum fakat senin onerdigin k50 seçtim bilek desteği olmamasina rağmen .laptop sogutucu fanli da cok yardimci oldun bu klavye konusunda yardimci oldun fakat dark dk ac gk1000 force bu klavye baya seviyormussun onu anladim .Günlerdir sana çok soru sormama rağmen ilgilendin önerilerde bulundun laptop sogutucu fanli ve klavye de senin onerdigini alacagim.İlgilendigin icin ve onerdiklerin icin tesekkur ederim
Rica ederim aldıktan sonrada inceleme ve görüşlerini yazarsan almak isteyenlere güzel bir rehber olur. Şimdiden hayırlı olsun.

Rica ederim aldıktan sonrada inceleme ve görüşlerini yazarsan almak isteyenlere güzel bir rehber olur. Şimdiden hayırlı olsun.
klavyenin red switch ve blue switch var

K50 Siyah Rgb Red Switch Türkçe Q Gaming Oyuncu Mekanik Klavye https://amzn.eu/d/cAwGbeu

K50 Rgb Blue Switch Q Gaming Oyuncu Mekanik Klavye https://amzn.eu/d/89uptb7

blue switch bir zaman sonra sesinden dolayi sinir bozmaya baslar mi? red switch daha az ses var sanirsam . hangisinin hissiyati daha iyi? bir zaman sonra sesi sinir bozucu olursa red switch tercih edecegim

Red Switch güzel sessiz ama çok hassas oluyor elimi üzerinde tutsam tuş aşağıya göçüyor :)

Blue Switch al hem daha zevkli hem tuşlar daha sert. Sesi bir tık fazla ama kullanım zevki bu şekilde bence daha güzel.

Geri