Modeli nedir? Modelden modele değişir. Ben ekran kartsız, i5 3450 sistemimde açıyordum256 mb ekran kartı cs go açarmı ?
Amd radeon hd 2400 DDR2 256 mb
CS GO'yu unut. Youtube'de video açarsa iyi.Amd radeon hd 2400 DDR2 256 mb
Aga beCS GO'yu unut. Youtube'de video açarsa iyi.
İnternetin hızlı ise GFN denesene Hem Istanbul sunucusu da açıldı?Aga be
Hocam 1080p de video açarken bile kasıcağını düşünüyorum o ekran kartının, bence GFN bile açamaz.İnternetin hızlı ise GFN denesene Hem Istanbul sunucusu da açıldı?
GFN'ın video izlemekten farkı yoktur. Denemekten zarar gelmez.Hocam 1080p de video açarken bile kasıcağını düşünüyorum o ekran kartının, bence GFN bile açamaz.
İnternetin hızlı ise GFN denesene Hem Istanbul sunucusu da açıldı?
Zaten 480p de kasıyor 360p izliyorumHocam 1080p de video açarken bile kasıcağını düşünüyorum o ekran kartının, bence GFN bile açamaz.
Geforce now da cs go yu indirmeden oynayabikiyorurmuyuz çünkü bilgisayarda 5 gb yer vardaİnternetin hızlı ise GFN denesene Hem Istanbul sunucusu da açıldı?
bendeki geforce now 500mb yer kaplıyor.Geforce now da cs go yu indirmeden oynayabikiyorurmuyuz çünkü bilgisayarda 5 gb yer varda
Bide geforce nov kayıt olurken telefon numarası istiyor herhangi bir sorun olurmubendeki geforce now 500mb yer kaplıyor.
niye olsun kardeşim.Bide geforce nov kayıt olurken telefon numarası istiyor herhangi bir sorun olurmu