2299 TL'ye Satılan Teknobiyotik A2 Hazır Sistem İnceleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagriji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagriji

Orgeneral
Yönetici
Kurucu
PC Puan
14,895
Merhaba arkadaşlar, YouTube'de gezerken karşıma çıkan sistemi size tanıtmak istiyorum. Özellikle uygun fiyatlı hazır sistem pc arayan arkadaşlar bu sistemi değerlendirebilir.

islemci.jpg

Ryzen 3 1200 düşük bütçeli sistemlerin fiyat performans işlemcisidir. Sitemde kullanılan RX 560 2GB ekran kartını besleyebilecek güçtedir. İlerde ekran kartını güncellemek isterseniz AMD RX 5500 XT, AMD RX 570 ve Nvidia GTX 1650 Super'e kadar yükseltebilirsiniz.

anakart.jpg

Overclock ile işim yok diyenler için uygun fiyatlı güzel bir anakart kullanmışlar. İlerde sistemi güncellemek için PCIe M2 x4 yuvası olması büyük artısı. Ayrıca bu anakarta ilerde Ryzen 5 3600 işlemci takarak sisteminizi şahlandırabilirsiniz :)

ram.jpg

Ram olarak A-DATA markasını tercih etmişler. Fiyat performans olarak rekabetçi ürünleri olan 2001 kuruluşu büyük bir firmadır.

ekran-karti.jpg

Anakart ile aynı markanın ürünü RX 560 2GB kullanmışlar. Oyunları gayet güzel kalite ayarlarında akıcı olarak oynayabilirsiniz.

ssd.jpg

Kalitesine güvendiğim Western Digital markasının SSD'sini kullanmışlar. Okuma ve yazmada vaat edilen hızları veriyor.

kasa-ve-fan.jpg

AeroCool ürünlerini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Tomahawk-A1 kasasında egsoz fan bulunmadığı için kasaya hediye fan eklemişler. Neden egsoz fansız satılıyor bu kasa derseniz güç kaynağı egsoz fan görevini gördüğü için :)

psu.jpg

Güç kaynağı olarak çok güzel tercih yapmışlar. Fan etrafındaki ızgara tek parça olduğu için titreşim sorunu yapacağını düşünmüyorum. Ürün yorumlarını okudum sessizlik konusunda düşündüğüm gibi. Bu sistemin üzerine ilerde 1 TB HDD, Ryzen 5 3600, ekran kartı olarak GTX 1650 Super son olarak da 8GB ram daha eklerseniz o zaman gerçekten bir oyun bilgisayarı olur. Güç kaynağı önerdiğim yükseltme seçeneklerini besleyebilir merak etmeyin.

Evet arkadaşlar sistem kaliteli bileşenler içeriyor şuan dolar 6.55 olduğunu düşünürsek fiyat iyi gibi gözüküyor. Sorularınızı alttan iletebilirsiniz.

Ürün Linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
Yanlışım varsa düzeltin lütfen... Ben şu dönemlerde insanlara sadece apu işlemcili sistemleri önermenin en mantıklı olacağını düşünüyorum yani tabiki rainbow tarzı üst düzey oyunlar oynuyorsa sıkıntı yaşatacaktır bu sistemler o kişiye. Ancak benim gibi LoL ve yanında birkaç basit oyun oynuyorsanız kesinlikle apu işlemcilere şans verilmesini tavsiye ederim. Paran oldumu devamını getirirsin misali... Çok da iyi olmayan bi ekran kartına para saçmak bana hiç mantıklı gelmiyor.

ben kendi sistemimi toplayalı 1 sene oluyor. 2 ram ile kullanmam gerekirken bu süre boyunca hep tek kanal kullandım çokta bi sıkıntı yaşamadım. 2. ramimi sipariş edeli 3 gün oldu ki etmesem bile güzel fpslerde oyun oynuyordum.

Geri