200-250 lira mousepad öneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asaqer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asaqer

Er
PC Puan
4
200-250 lira gecmiyecek sekilde cs oynamak için mouse pad önerir misiniz?masa alanım var mouse pad boyutu ve uzunluğu çok olabilir klavye üstüne koyarım.Mouse pad kayganligi guzel olsun mouse pad önerir misiniz?

Edit:

4 tane mause pad arasında kaldım.Cs oynamak için alacağım kayganligi guzel olsun ve kaliteli olsun.genelde cs oynamak icin speed mause pad öneriliyor pek bir bilgim yok ama 4 tane mause pad arasinda kaldim sizin yorumunuz nedir siz olsaniz hangisini alıp kullanirdiniz hangisini önerirsin?sadece bu 4 mouse pad yorumunuzu belirtirseniz sevinirim

Havit Gamenote MP8301 XL​

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ben şuan James Donkey JD900 mouse pad kullanıyorum çok memnunun. Bu tarz mouse pad almanı öneririm, hem mouse pad kaymıyor hemde klavye altında kolu rahatlatıyor. Bilek destekli klavyen yoksa bu şekilde birşey almak gerekiyor.

Alttaki ürünün fiyatı uygun ve RGB sayesinde görselliği çok güzel 👇

Ek olarak bu ürünün boyutu hem klavye hemde fare için yeterli.

mouse pad de

alcam.laptop sogutucu fanli da senin onerdigini alcam.Klavye de karar veremedim 500-700 lira arasi mekanik hisli bilek destekli istiyom hani senin attiginda hic yok.o fiyat bandinda mekanik hisli bilek destekli pek yok.https://ty.gl/urke10nd9p bu sekilde önereceğin mekanik hisli bilek destekli az da olsa onerecegin var mi?

Mekanik hisli klavye dediğimiz şey tuslarsad çıkan ses.

Benim sana attığım klavyede mekanik his var bende o yüzden seviyorum.

Ayrıca yazı, oyun oynarken tuşlar bir tik sert o yüzden yanlış tuşa basma yasatmiyor bana en sevdiğim ozelligide o.

Ben gerçekten çok yoğun kullandım o yüzden öneriyorum. Bana kolay kolay klavye dayanmaz 😀

Bütçeni biraz yukseltmissin bakicam birazdan alttaki konuna yazarım.

bana baya yardimci oldun eyvallah.mouse pad attigim alcan yarar mi? laptop sogutucu fanli da senin dedigini alcam.bu 3 icin 1.2k-1.3k var 500-650 belki 700 bilek destekli ve sayisal tus takimi alismisim bu fiyat aralarinda pek yok farkindayim
mekanik hisli bunun gibi az da bilek destegi olsun ve sayisal tus takimi olsun klavye .
senin klavye benim de hosuma gitti hic gerek yok fazla vermeye dedim ama bilek destegi yok ondan onerilerini klavye actigim konuda bekliyorum

Mouse pad güzele benziyor. Rush klavyede bence işini görür.

Geri