Mevcut soğutucu çok kötü ve küçük yeterli bir şekilde soğutamıyor.Mevcut soğutucun yeterli geliyorsa değiştirmeni önermem. Neden arıyorsun soğutucu?
Ben halihazırda amd athlon x4 860k nın stok olanı kullanıyorum 4.5 ghze voltajlayarak oc yapcam bu yeterlimidir sizce?Alttaki ürünü alabilirsin. Ben aldım, elime ulaşsın incelemesini atarım takipte kal
Dark Freezer X90, 92mm 4pin PWM Fanlı, 2x Isı Borusu, Direkt Kontak Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX90) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AM4 RYZEN Uyumlu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X90 Intel ve Amd Soketlerle Uyumlu, 120mm Toplam Yükseklik, 2x 6mm Isı Borusu, Sessiz Fan' lı Kompakt İşlemci Soğutucusu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X90 Dark mühendislik ekibi Intel ve AMD...www.teknobiyotik.com
Stok fandan daha sessiz daha ferah çalıştırmak için alabilirsin bu ürünü. İşlemciye voltaj vereceksen daha iyi soğutma çözümü aramalısın.Ben halihazırda amd athlon x4 860k nın stok olanı kullanıyorum 4.5 ghze voltajlayarak oc yapcam bu yeterlimidir sizce?
Ne gibi fm2ye sıvı soğutucu takılıyormu?Stok fandan daha sessiz daha ferah çalıştırmak için alabilirsin bu ürünü. İşlemciye voltaj vereceksen daha iyi soğutma çözümü aramalısın.
O işlemciye o kadar masrafa gerek yok, ayrıca ucuz sıvı soğutucuları sorun yaratıyor. Alttaki ürün işini görecektir.Ne gibi fm2ye sıvı soğutucu takılıyormu?