2. el PC satacağım fiyat bilgim yok bilgisi olanlar içeri lüften

PC Puan
7
Selamlar dostlar 2 secenek arasında kaldım ekran kartı ve ıslemcı yukseltmek ıcın dusunurken elımdekı pcyı satıp ustune para koyup daha yuksek bır pc alma fıkrı geldı sslerı atacam sızce ne yapmalıyım satsamda elımdekı pc ne kadar eder hıc bır bılgım yok sızden rıcam bana bır fıkır verır mısınız.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    59.5 KB · Görüntüleme: 21
  • 2.jpg
    2.jpg
    67.2 KB · Görüntüleme: 18
  • Adsız.png
    Adsız.png
    54.7 KB · Görüntüleme: 19
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    72 KB · Görüntüleme: 11
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    17.3 KB · Görüntüleme: 15
Sistem parçarlarını tam detaylı yazarsan net bir fiyat verebiliriz.

11.000 TL ederi var en düşük.

A320 çipsetli anakart ve 500 GB SSD olduğunu ve yan camın sağlam olduğunu varsayarak söylüyorum bu fiyatı.

Güncel bir sisteme sahipsin yükseltme yaparsan daha iyi olabilir hem bilgisayarsızda kalmazsın. İlk önce güç kaynağının kaldırabileceği bir ekran kartı al örneğin RX 7600 güzel olur, sonra işlemciyi Ryzen 5 5600 yaparsın. Güç kaynağın kaldırır bu ikiliyi. Ayrıca eski parçalarında iyi para eder.

Sistem parçarlarını tam detaylı yazarsan net bir fiyat verebiliriz.

11.000 TL ederi var en düşük.

A320 çipsetli anakart ve 500 GB SSD olduğunu ve yan camın sağlam olduğunu varsayarak söylüyorum bu fiyatı.

Güncel bir sisteme sahipsin yükseltme yaparsan daha iyi olabilir hem bilgisayarsızda kalmazsın. İlk önce güç kaynağının kaldırabileceği bir ekran kartı al örneğin RX 7600 güzel olur, sonra işlemciyi Ryzen 5 5600 yaparsın. Güç kaynağın kaldırır bu ikiliyi. Ayrıca eski parçalarında iyi para eder.
Bende dedıklerını almaya niyetlenmiştim ama ana kart kaldırır mı ve aşagı yukarı aynı para cıkacak benden o yuzden bıraz mantıklı geldı ama dedıgın dogru. Ayrıyetten yan cam var ıcı guzel gostersın dıye cıkarttım tek sıkıntı en alttaki fan temas sorunu var kabloyu oynatınca bazen calısıyor. Güç kaynagı RX 7600 kaldırırmı sence.

RX 7600 TDP değeri 165W o yüzden güç kaynağın kaldırır. Alırken dikkat etmen gereken şey güç girişinin 8 pin olması. Çünkü kullandığın güç kaynağında sadece 8 pin ekran kartı güç çıkışı var. Ayrıca Ryzen 5 5600'de takabilirsin, o da mevcut işlemcinden çokda farklı bir güç çekmeyecektir.

Temassızlık yapan fanı çöpe atmanı tavsiye ederim. Evi bile yakabilirsin.

Anakart bu yükseltmeleri kaldırır sıkıntı yok. Anakartlik bir durum yok.

Ayrıca ikinci elden ürün alabilirsin tabi sağlam ürün nasıl alınır bunu biliyorsan al. RX 6600 bence seni mutlu edebilir. Ayrıca işlemcinde gayet güzel sana yetmiyor mu?

RX 7600 TDP değeri 165W o yüzden güç kaynağın kaldırır. Alırken dikkat etmen gereken şey güç girişinin 8 pin olması. Çünkü kullandığın güç kaynağında sadece 8 pin ekran kartı güç çıkışı var. Ayrıca Ryzen 5 5600'de takabilirsin, o da mevcut işlemcinden çokda farklı bir güç çekmeyecektir.

Temassızlık yapan fanı çöpe atmanı tavsiye ederim. Evi bile yakabilirsin.

Anakart bu yükseltmeleri kaldırır sıkıntı yok.

Ayrıca ikinci elden alabilirsin tabi sağlam ürün nasıl alınır bunu biliyorsan al. RX 6600 bence seni mutlu edebilir. Ayrıca işlemcinde gayet güzel sana yetmiyor mu?
işlemci aslında güzel 1 sene oldu alalı bi tanesini cıkartırken tırnaklarını kırdım o yuzden bu yenı aslında ama sıstemı guclendırmek ıcın cok kısı tavsıye etti

Amacın sadece oyunsa ikinci elden RX 6600, RX 6600 XT veya RX 6650 XT al.

Yada sıfır RX 7600 al.

İşlemcin bu kartları beslemek için yetecektir.

Başkasının ne dediğine bakma senin eksiklik duyduğun birşey varsa ona göre haraket et.

Amacın sadece oyunsa ikinci elden RX 6600, RX 6600 XT veya RX 6650 XT al.

Yada sıfır RX 7600 al.

İşlemcin bu kartları beslemek için yetecektir.

Başkasının ne dediğine bakma senin eksiklik duyduğun birşey varsa ona göre haraket et.
mantıklı konuştun kardeşim valla teşekkürler işlemçiye gerek yok diyorsan ekran kartını yukseleteyim tmmdır eyv teşekkürler

Sapphire RX 7600 XT Pulse AMD 16GB GDDR6 128Bit Ekran Kartı 11339-04-20G

Bunu almayı düşünüyorum. Güç kaynağım vx plus 500 uyumlu olur mu?

Sistemine uyumlu değil 2x8 güç beslemesine ihtiyacı var.

Ayrıca işlemcin beslemekte zorlanır bunu. 8900 TL'ye alttaki kartı almanı öneririm.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

RX 7600 ve Ryzen 5 5600 sınırı diyebilirim. Onu aşmamalısın. Bence bu ikili seni uzun bir süre götürür sonra sistemi bu haliyle atıp DDR5 sisteme geçiş yaparsın.

O zaman sıkıntı yok linkini attığım kart 28.2 cm sığması gerekiyor çok büyük değil. 3 fanlı olması çok iyi şuan RX 7600'ler arasında en uygun fiyatlı kart bu.

Kasayı satarkende görüntü açısından albenisi yüksek olur :)

O zaman sıkıntı yok linkini attığım kart 28.2 cm sığması gerekiyor çok büyük değil. 3 fanlı olması çok iyi şuan RX 7600'ler arasında en uygun fiyatlı kart bu.

Kasayı satarkende görüntü açısından albenisi yüksek olur :)
s.a kardeşimkusura bkma tekrar rahatsız edıorum ama bılgım sıkıntılı oldugundan mecbur kaldım. benım pc 2 gundur satılmıyor satılmaz gıbıde duruyor yukseltme yapmak ıstedım ama guc kaynagı 500 oldugundan onuda yukseltmem lazımmıs bi tane buldum ama bılgısaraycıya taktırcam bu sıstemım ıcın uygun olur mu .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri