1700 TL sistem toplama yardım edin

Ryzen 3 1200
A320M Anakart
8 GB 3000 MHz Ram
RX 560 Ekran Kartı
240 GB SSD
Min 400W Güç Kaynağı + Kasa

O bütçeye seni mutlu edecek sıfır sistem bulamayız. Üstteki parçalardan bir çoğunu bütçene uydurmak için ikinci elden temin etmen gerekecek.

Bütçeni bi 500 daha artırabiliyorsan 2. el sıfır karışık güzel bi sistem dizebiliriz. Duyduğum kadarıyla dolar bu yıl sonuna kadar düşüşe geçicek bence ozamanı bekleyebilirsin. Eğer yazın oyun oynamak istiyorum diyosan bence de yukardaki sistem sıfır 2. el karışık şekilde senin için en uygun sistem olacaktır.

Ryzen 3 1200
A320M Anakart
8 GB 3000 MHz Ram
RX 560 Ekran Kartı
240 GB SSD
Min 400W Güç Kaynağı + Kasa

O bütçeye seni mutlu edecek sıfır sistem bulamayız. Üstteki parçalardan bir çoğunu bütçene uydurmak için ikinci elden temin etmen gerekecek.
çok sağol peki sistem toplama hakkında bilgim yok bir pc mekanına gitsem ne kadara parçaları birleştirirler ve ben 2. el cihazı temizliğini nasıl anlıcam

Dediğin pc mekanlarına gidersen sana milattan önce kalmış işlemcili sistemleri satmaya çalışırlar. En güzeli kendin toplaman. Benim önerdiğim parçaları alırsan uyumluluk sorunu yaşamazsın, bir bilen arkadaşınla beraber toplayabilirsin.

Dediğin pc mekanlarına gidersen sana milattan önce kalmış işlemcili sistemleri satmaya çalışırlar. En güzeli kendin toplaman. Benim önerdiğim parçaları alırsan uyumluluk sorunu yaşamazsın, bir bilen arkadaşınla beraber toplayabilirsin.
tamam anladım da benim belirtmek istediğim parçaları kasanın içine yerleştirmeyi bilmiyorum pc dükkanına gitsem malları koysam dizerlermi önümde ne kadar para alrlar birde 2. el parçanın temizliğini nasıl anlıcsm

Pardon düzgün okumamışım parçaları götürürsen ufak bir ücret karşılığında birleştirirler. İlk sistem kurulumunda ben ikinci el ürün kullanılmasını tavsiye etmiyorum, sistem açılmazsa hangi parçanın sorunlu olduğunu zor bulursun. Örneğin hazır çalışan bilgisayarın olsa yeni ekran kartı aldığında FurMark ile test etmeye başlarsın, sistem test esnasın kapanırsa anlarsın ki sorun ekran kartında. Yalnız tüm parçalar ikinci el olursa sorunlu parça varsa seni çok uğraştırır.

İkinci el ekran kartı alacaksın diyelim kartı satanın sisteminde teste sokarak alabilirsin.
Aynı şekilde Ram, işlemci v.s. görerek, test ederek almanı tavsiye ederim.
Sıfır almanı mutlaka önerdiğim parçalar güç kaynağı, SSD ve anakart.

Pardon düzgün okumamışım parçaları götürürsen ufak bir ücret karşılığında birleştirirler. İlk sistem kurulumunda ben ikinci el ürün kullanılmasını tavsiye etmiyorum, sistem açılmazsa hangi parçanın sorunlu olduğunu zor bulursun. Örneğin hazır çalışan bilgisayarın olsa yeni ekran kartı aldığında FurMark ile test etmeye başlarsın, sistem test esnasın kapanırsa anlarsın ki sorun ekran kartında. Yalnız tüm parçalar ikinci el olursa sorunlu parça varsa seni çok uğraştırır.

İkinci el ekran kartı alacaksın diyelim kartı satanın sisteminde teste sokarak alabilirsin.
Aynı şekilde Ram, işlemci v.s. görerek, test ederek almanı tavsiye ederim.
Sıfır almanı mutlaka önerdiğim parçalar güç kaynağı, SSD ve anakart.
tamam teşekkürler

Geri