1500 TL En İyi Fiyat & Performans Oyuncu Monitör Önerisi (Mayıs 2021)

cagriji

Orgeneral
Yönetici
Kurucu
PC Puan
14,893

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere 1500 TL'ye alabileceğiniz gerçek bir oyuncu monitörünü tanıtacağım.

AOC C24G1
AOC-C24G1-oyuncu-monitoru-alinir-mi-fiyat-performans-monitor-onerileri-2021.jpg

Öncelikle ben oyuncu monitöründe görüntü kalitesi ve tepki süresinin iyi olmasına bakarım. Benim isteklerimi karşılayan panel tipi VA paneldir, bu monitörün de paneli VA'dır. Bu paneli IPS ve TN paneli karışımı gibi düşünebilirsiniz, hem tepkiler iyidir hem de görüntü kalitesi güzeldir.

Oyuncu monitörü diyeceksek o monitörün bizi oyunun içerisine sokması gerekir. Bu monitör bu işi 1500R kavisti sayesinde çok iyi yapıyor. İnsan gözü kavistli gördüğü için monitöre baktığınızda monitörün her noktasını neredeyse eşit bir uzaklıkta görüyoruz, bu da bizi oyunun içerisine daha çok sokuyor.

Bu monitörün ekran boyutu 23.6 İnç. Bu boyuttan yukarı çıkaranız alışmanız zor olacaktır. Ayrıca monitörün yükseklik ayarı olması da aynı fiyatlı rakiplerinden bu ürünü bir adım öne çıkartıyor. Yükseklik ayarı gerçekten çok önemli.

Tasarım zaten çok güzel bence konuşmaya gerek yok. Ayağında kablo geçiş yeri olması sayesinden ortalıkta çirkin kablo görüntüsünü engelliyor.

Fiyat: 1519 TL

Panel: VA
Çözünürlük: 1920 x 1080
Yenileme Hızı: 144 Hz
Tepki Süresi: 1 ms
Parlaklık: 250 cd/m²
FreeSync: Var
HDMI: Var (2 Adet)
DisplayPort: Var
HDMI + DisplayPort Kutudan Çıkıyor

Geri