Ülkemizinde kullanıcılar bilinçlendi, artık 50 liralık kulaklıklara ölü yatırımlar yapmıyorlar. Şuan kulaklıkta en çok aranan fiyat aralığı 150 - 300 TL arası. Birçok kişiye daha önceden Rampage markasının ürünlerini önermiştim. Daha bugüne kadar kötü bir tepkiyle karşılaşmadım o yüzden size gönül rahatlığıyla güncel fiyatı 123 TL olan Rampage RH1 HECTORA oyuncu kulaklığını tavsiye edebilirim. Ayrıca kutu içerisinden kulaklığın ses ve mikrofon girişlerini birleştiren dönüştürücüyü koymaların güzel olmuş, notebooklarda genellikle 4 pin tek giriş oluyor.
Teknik Özellikleri
Kulaklık Frekans Yanıtı: 15 Hz - 20KHz
Mikrofon Duyarlılık: -38dB
Kulaklık Duyarlılık: 108dB
Kulaklık Öz Direnci: 32 Ohm
Hareket Ettirilebilen Mikrofon
2.1 Metre Kablo Uzunluğu
Kullanıcı Yorumları
İnanılmaz: Bu fiyata bu ürün inanılmaz süper.Tam bir f/p ürünü.Tizler birazcık kötü,pesler basslar inanılmaz süper.Oyun oynarken resmen içinde gibi hissediyorsunuz.Müzik dinlerken de bass süper gidiyor. Mikrofon inanılmaz net.Resmen yan yana arkadaşımla konuşur gibi gidiyor ses.Sıfır cızırtı ve ses kaybı.Dönüştürücü olması da ayrı güzel.Benim pc tek jack girişli müthiş oluyor böyle hem telefon hem pcde kullanma imkanım var.Dışarıya son ses acmazsaniz pek ses gitmiyor sadece son ses açınca dışarı gidiyor.F/p canavarı aklınızda sorun kalmadan alın
RAMPAGE KALİTESİ!: Düşünmeden alabilirsiniz uzun süreli kullanımlar da bile ağrı yapmıyor.
Kaliteli: Xbox kumandasıyla kullanıyorum. Kablo çok uzun keşke onu düşünerek yapsalarmış. Ses kalitesini sevdim. Mikrofon da çok iyi diyor arkadaşlar. Tavsiye ederim. İndirim bekleyin
Beş Yıldız: 2 aydır sorunsuz kullanıyorum bu fiyatına göre çok iyi bir kulaklık kulaklık kenarları 3 4 saatten sonra ağrı yapıyo ortalama bi kullanıcı fazlasıyla iyi
Never better: Csgo ve müziklerdeki performansını çok begendim, f/p ürününden fazlası
Güzel: Tam bir fp ürünü. Ses kalitesi bu fiyat segmenti için gayet iyi. Bassları güçlü. Mikrofonu gayet güzel.
Teknik Özellikleri
Kulaklık Frekans Yanıtı: 15 Hz - 20KHz
Mikrofon Duyarlılık: -38dB
Kulaklık Duyarlılık: 108dB
Kulaklık Öz Direnci: 32 Ohm
Hareket Ettirilebilen Mikrofon
2.1 Metre Kablo Uzunluğu
Kullanıcı Yorumları
RAMPAGE KALİTESİ!: Düşünmeden alabilirsiniz uzun süreli kullanımlar da bile ağrı yapmıyor.
Kaliteli: Xbox kumandasıyla kullanıyorum. Kablo çok uzun keşke onu düşünerek yapsalarmış. Ses kalitesini sevdim. Mikrofon da çok iyi diyor arkadaşlar. Tavsiye ederim. İndirim bekleyin
Beş Yıldız: 2 aydır sorunsuz kullanıyorum bu fiyatına göre çok iyi bir kulaklık kulaklık kenarları 3 4 saatten sonra ağrı yapıyo ortalama bi kullanıcı fazlasıyla iyi
Never better: Csgo ve müziklerdeki performansını çok begendim, f/p ürününden fazlası
Güzel: Tam bir fp ürünü. Ses kalitesi bu fiyat segmenti için gayet iyi. Bassları güçlü. Mikrofonu gayet güzel.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.