10000 TL Kasa Dizme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OKNOSS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bence biraz daha bekle RTX 3050'li ve RX 6500 XT'li sistemler gelecek. Güzel fiyatlı hazır sistemler çıkacaktır, ama 10K'yı geçer.

@Karen e katılıyorum rx 6500 başlangıç için 200 Dolar fiyat belirtilmiş beklersen ya da fırsat sistemleri kovalarsan daha iyi kasa toplayabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu kanal arada bütçe dostu pc toplayıp kısıtlı miktar olarak satışa çıkartıyor. Takip edersen hızlı olursan alabilirsin.

itopyada 5600x çok ucuz fiyataydı hatta 200 e wraith prism vardı 3700 e bu kapatılabilir şimdilik

Arkadaşımız stokta olmayan GTX 1660 Super'i 5000 TL sanmış o yüzden GTX 1660 Super'li ekran kartlı sistem önerisi istedi, gerçeği öğrenince üzüldü tabi :) Şimdi ona GTX 1650 ekran kartlı sistem önermek de olmaz.

O yüzden benim tavsiyem de RX 6500 XT veya RTX 3050'li sistemleri beklemesi yönünde 👍

Arkadaşımız stokta olmayan GTX 1660 Super'i 5000 TL sanmış o yüzden GTX 1660 Super'li ekran kartlı sistem önerisi istedi, gerçeği öğrenince üzüldü tabi :) Şimdi ona GTX 1650 ekran kartlı sistem önermek de olmaz.

O yüzden benim tavsiyem de RX 6500 XT veya RTX 3050'li sistemleri beklemesi yönünde 👍
Yakında arkadaşın sandığı fiyat gerçekleşebilir. Miningciler kartlarını satmaya başladı 🙂

Geri