Belli bir zamanı varmı hocam yoksa rastgele gün seçipmi indirim yapiyorlarMerhaba arkadaşlar, incehesap.com'un 01 Ocak 2021 Gaming Gecesi ürünlerinin fiyatı bu şekilde. Ekran kartı bekleyenler biraz üzülmüştür bu hafta
Teşekkürler hocam sınavlar bitsin pc toplayacağım lazım olabilir.Hemen hemen her cuma günü yapıyorlar. Bazen pas geçtikleri de oluyor.
Ben topladım bir tane videosunu çekiyorum şuan bir iki güne kanala atacağım. Şuan 4300 lira tutacak sistemi 3300 liraya topladımTeşekkürler hocam sınavlar bitsin pc toplayacağım lazım olabilir.
Tek ümidim fiyatların yükselmemesi bakacağım hocam çokta pc ile ilgili bilgim yok zaten.Ben topladım bir tane videosunu çekiyorum şuan bir iki güne kanala atacağım. Şuan 4300 lira tutacak sistemi 3300 liraya topladım
Güzel indirimler olmuş bende kulaklık alayı düşünüyordumMerhaba arkadaşlar, incehesap.com'un 01 Ocak 2021 Gaming Gecesi ürünlerinin fiyatı bu şekilde. Ekran kartı bekleyenler biraz üzülmüştür bu hafta
Eğer yükselirse xbox series + game pass alabilirsinTek ümidim fiyatların yükselmemesi bakacağım hocam çokta pc ile ilgili bilgim yok zaten.
Xbox oyun fiyatları pahalı ucuz olsa alırdım steam çok avantajlı gercektenEğer yükselirse xbox series + game pass alabilirsin
Hocam zaten 8300 u ps ye versen 1 yılda 5 oyun alsan 3.600=1800 pc alsan 8300 6.300=1800 300 tl olarak aldım oyunlara pc candır gerçekten her özellik var ayrıca ps lerde bazı şeyleri yapamiyorsunŞuan 8000 küsür liraya satılıyor PS5, o paraya deli sistemler kurulur. Bizim ülkemiz için fazlasıyla lüx, ayrıca son zamanlarda oyunlarının da fiyatları korkunç fiyatlara ulaşmış. PC candır
pardon zaten pc yükselirse xbox da yükselir atlamışım orayıEğer yükselirse xbox series + game pass alabilirsin