En Güzel Tasarımlı PC Kasaları 2020


cagriji

Orgeneral
Yönetici
Kurucu
Katılım
11 Mart 2020
Mesajlar
2,306
PC Puan
1,354,233
Konum
Çorlu
Merhaba arkadaşlar piyasada özellikle tasarımlarını beğendiğim PC kasalarını sizlere sunuyorum. Sizlerde beğendiğiniz kasaları yorum olarak atabilirsiniz ?


Aerocool Airhawk Duo

AirHawk-Duo-kasa-nasil.png

Şuan benim en beğendiğim kasa bu. Kasanın can alıcı noktası önündeki 2 adet dev 20 cm fanları. Üstelik kasa içerisindeki 3 fan ARGB destekli. Dev fanlar az devirde daha yüksek hava akımı sağlayacağı için hem soğutmada başarılı olacaktır hemde rahatsız edici ses çıkarmayacaktır. Üzüldüğüm nokta ise bu kasa 1 ay önce 400 lira civarında bulunabiliyordu. Almadım ve çok pişmanım. Alttaki videodan mutlaka inceleyin.



Aerocool Tor Pro

aerocool-tor-pro-inceleme-tavsiye-pc-hastalari.jpg

Yanlış anlaşılmasın yine aynı markayı önereceğim fakat marka takıntım olduğundan değil gerçekten beğendiğim için paylaşıyorum bu ürünü de. Diğer kasalardan farkı görebileceğiniz gibi ARGB kare şeklinde fanları. Videoda gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Bu kasayı alacak olsam aynı fandan bir tane daha alıp egsoz fanını çift yapardım :)



MSI MAG VAMPIRIC 011C

msi-vampiric-011C-inceleme-test-pc-hastalari-tavsiye-tasarim.png

Kasanın üstteki model kasalar gibi ayırt edici özelliği yok yalnız önünde AMD Ryzen yazısı beni benden aldı :love: Soğutucu olarak da alttaki videodaki soğutucu olan MSI CORE FROZR S alabilirsiniz.

 
Son düzenleme:
MSI MAG VAMPIRIC 011C adam harddisk yuvalarının deneyimsiz(kasa montajı hakkında) kişiler için çok faydalı olduğunu. Rgb kontrolcüsünün de üst seviye olduğunu bir televizyon kumandası gibi olduğunu sevmiş. eksi olarak vidaları kötü tornavida kullanmayı zorunlu kılıyor. Herk kasada olduğu gibi( yeni çıkan) bol bol yuvalar ve kablo saklama açısından çok iyi olduğunu geri kalmadığını söylüyor. PCI çıkış noktası(pcı express galiba yanlış yazmış olmayayım) tak çıkar yapılıyor ve çoğu kasadaki gibi sökmek zorunda kalmıyorsunuz. Dokusu da gayet güzelmiş kasanın (metal değil). usb 3.0 yetersiz kalmış sadece 1 tane mi? üzüldüm açıkcası diyor.
 

Geri
Üst